Ayna Programı :: Web Sitesine Hoşgeldiniz ::
Ayna
Ana Sayfa | Hakkımızda | Bize Yazın | İletişim | English | Açılış Sayfam Yap | S.Kullanılanlara Ekle 28-09-2020
AYNA BU HAFTA YENİ BÖLÜMÜ COSTA RİCA İLE EKRANLARDA (yeni) Cumartesi 23:00
 
   
Kanada-4
zeynep kayarz, 2015-12-02 11:43:04
SELAMLAR SAİM ORHAN.İNŞAALLAH DÖNÜŞÜNÜZÜ
BEKLİYORUZ
nurad, 2014-01-03 16:28:27
En sevdigim programlardn bir tanesi.Ve cok
hevesle merakla her bolumunu kacirmadan
izliyorum.

metehan neşeli, 2013-02-25 23:22:41
tek kelimeyle dünyayı bu proram tarafından
tanıdım tam anlamıyla..allah sana ömür versin
saim orhan
Bilal OZCAN, 2013-02-10 00:29:40
Programınız gerçekten süper ötesi.Bu program
ufkumuzu genişletiyor.İnsan bir bölüm izlediği
zaman izlemeden önceki halinden bambaşka
oluyor.Saim abiye ve ekibine teşekkür
ediyorum.Kolay gelsin.
nurlan, 2012-10-16 11:03:28
abi lutfen kanada programini indirmek icin yardimci olursaniz cok sevinirim.tesekkuller

Halil yildiz, 2012-04-06 18:18:56
slm programinizi tek kelimeyle harika sunuyorsunuz.daha iyi sunum olamaz.danimarkadan programinizi takip ediyoruz.saim bey ve ekibine tesekkurler...
cuma kabaagaç, 2012-02-21 16:06:12
selamün aleyküm sana diyecegim şu bende seninle dünyayı gezmek isterim eger yanına alırsan her işi yaparım asıl meslegim şöför lük 50yaşında emekliyim ve dinç biriyim selam mutlaka cevap beklerim
Dildar Şirzad, 2011-12-12 13:09:29
Muhteşem bir kelimeyle. Programınızı sürekli kaçırmadan izliyorum. Çok yaralı bilgiler ve muhteşem tanıtım yapıyorsunuz elinize gönlünüze sağlık. Tüm ekibe saygılar sevgiler dilerim. Çalışmalarınız daimi olmasını dilerim.
orhan akbaş, 2011-11-24 21:00:19
bu programın hastasıyım demek az felaket fanatigiyim fakat reklamlar ve süresinin kısa olması kötü saim bey çok teşekkür ediyorum sizlere ve ekiplerinize gerçekten ama süresini uzatabilirseniz daha çok memnun olcaz saygılarımla
MUHAMMET RIDVAN, 2011-11-16 15:15:41
SAYIN SAİM ORHANA PROGRAMLARINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM
ayse, 2011-11-13 12:49:41
ben ıtalıdan bu programın adeta hastasıyım cok beyenıyorum bır gun ıtalıaya gelmenızı ısterım sıze bol şaslar allah yolunuzu acık etsın

necibe erdoğan, 2011-11-12 00:38:45
ben kanada programını çok az bir kısmını izleyebildim.program sonunda kanadaya gidebilmek için yardımcı olabilecek birtelefon numarası verdiniz.Telefon numarasını alamadım bana telefon numarası veya sitenin adresini yazarmısınız.
mehmet , 2011-11-11 17:18:50
harika bir program başarılarınızın devamının diliyorum sevgili hemşerim saim bey saygılar .
mihat, 2011-11-07 11:46:20
değerli belgesel yapımcısı sayın saim bey programlaroınızı özveriyle ve zevkle izliyorum calıştığım yerde bile sizin yayınladığınız programlarlal ilgili gün boyu tartışmalrımı yorumlarımız oluyo arkadaşlarla çünkü sadce belgeselle değil hem bilgi hem kültürel zenginlik insanlara katıyorsun saim bey abi programlarınızın devamı ve başralılarınız dilerim ayrıcı 06-11-2011 tarihinde yayınlaln prokramında canda 4 adlı belgeselini en en son izledim ve orda göcmenlikle ilgili bir bilgin olmuştu bende canaday baivurmak istiyorum göcmen olarak bukonuda bana yardımca olabilirmsiniz göcmenlik için orda verilen wepo ve tel adresini kacırdık sitendede acamıyorum lütfen ayrdımcı olursan sevinir siize minetar kalırımmm saygılılarımla ..
asqin, 2011-11-06 21:04:11
ben azerbaycanliyim ayna proqraminin kanada torontoda cekilislerie bakdim ve nile academini cok beyendim ben nile academiye gidib orada egitim almak istiyorum ama nasil gide bilirim bilmiyorum luten bana yardim edin bana mailime bilgileri atin bide ucretleri soyleyin lutfennnn bana yardim edin
, 2011-11-05 21:30:58
ben ayna kanada 4 programını izlemek istiyorum ama izleyemiyorum bu konu ile ilgili bilgi alabilirmiyim

abdurrahman, 2011-11-02 01:39:33
purogramınızı çok güzel buluyorum ve izlemeye doyamıyorum ama programıda böylesine güzel yapan bir gerçek varki oda bunu sunan kişinin kaliteli bir sunuş sergilemesi.programı sunan abime sevgi,saygılarımı sunar.tüm ekibinizin her konuda başarılarının devamını dilerim.
emre bodur, 2011-11-01 21:26:55
saim bey bence programınız mükemmel sizi seviyoruz ailece izliyoruz yeni bölümler süper devamını bekliyoruz her zaman var olun ve yeni bölümlerin tekrarlarını verin lütfen bıkmadan izleriz saygılar sevgiler
 



BASINDA AYNA

FOTO GALERİ


Belarus



Cibuti



Kanada 2014



Botswana



Süleymaniye



Maputo

Diğer GALERİLER için tıklayın...


VİDEO GALERİ


Costa Rica-1



Hong Kong-2



Hong Kong-1



Makau



Belarus



Panama-3

Diğer VİDEOLAR için tıklayın...

SAİM ORHAN'DAN GEZİ YAZILARI

RÖPORTAJLAR

ANKET


Anket Sonuçları



 

 

 

Site Üretim By Yaap | Copyright (c) 2009