Ayna Programı :: Web Sitesine Hoşgeldiniz ::
Ayna
Ana Sayfa | Hakkımızda | Bize Yazın | İletişim | English | Açılış Sayfam Yap | S.Kullanılanlara Ekle 23-05-2024
Türk vatandaşlarına vize UYGULAMIYOR! (YENİ BÖLÜM)
 
   
Norveç-2
süleyman, 2012-06-10 19:33:43
cok hüzel cekım ler nıce cekımlere
mehmet arslan , 2012-03-26 17:48:01
saim bey sizin programiniz zevkle izliyen biri olarak ben gitmek istiyorum norvece ben lokantaciyim kebapciyim vede dönericiyim bu konuda bana yardimci, olursaniz çok sevinirim lütfen bu pograminiz bittirmeyin sizi izlemiye devam decegim benim yorumam cevap verirseniz sevnirim saygilar kalın saim bey
şükrü, 2011-02-11 23:11:25
mrb lar saim bey lütfen programınıza son vermeyin verirseniz eger çok üzülürüm sizi zevkle izliyoruz .yeni yayınlarda buluşmak ümidiylee...
tarkan, 2010-05-25 14:28:12
saim bey sizi büyük ilgi ile izliyorum.size bir sorum var. norveç proğramındaki parçayı söyleyen sanatçının adı ve soy adını rica edecektim.iyi yayınlar...
uÄŸur salman, 2010-04-01 02:18:01
programınızı keyifle izliyorum her bölümünü takip etmeye çalışıyorum...devamını bekliyoruz.sakın son vermeyin
serhat, 2010-03-31 19:37:37
ben de bu programi severek iziliorum saim beye burdan saygılarımı sunuyorummm
aykut, 2010-03-12 21:38:41
süper bi program sayenizde göremediğimiz yerleri görebiliyoz elinize ayağınıza sağlık ty
Nevin Kolomuç, 2010-02-27 15:49:58
Ayna programının en sıkı takipçisiyim.Bu programı yapmaya başladığınız senelerden itibaren kaçırmadan izlerim.Kaçırdığım bölümler çok azdır.Sizden başarılarınızın devamını ve bizi ekrana kilitleyecek daha güzel çalışmalarınızı bekliyorum.
muhammer, 2010-01-31 21:12:19
ayna programını çok severek ızlıyorum boyle bır program yaptıgınız için stv ailesine tessekkurlerımı sunuyorum ve bu program sayesınde yurt dısında okuyacagım ulkeyıde sectım ben norvecte okumak ıstıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım orada baglantı kuracagım kımse yok ve konservatuar okuyorum baglama gıtar pıano tar calıyorum kendı müzıgımızıde orada yasatmak ıstıyorum lutfen bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım
 



BASINDA AYNA

FOTO GALERİ


Belarus



Cibuti



Kanada 2014



Botswana



Süleymaniye



Maputo

Diğer GALERİLER için tıklayın...


VİDEO GALERİ


Costa Rica-1



Hong Kong-2



Hong Kong-1



Makau



Belarus



Panama-3

Diğer VİDEOLAR için tıklayın...

SAİM ORHAN'DAN GEZİ YAZILARI

RÖPORTAJLAR

ANKET


Anket Sonuçları



 

 

 

Site Üretim By Yaap | Copyright (c) 2009